Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

surat cinta ❤
Monday, December 20, 2010 ★ 7:25 PM │ (0) angels

now, I knew who you really are.

tak payah nak sorok sorok lg.

papepon, aku harap kau boleh ubah la tabiat BURUK kau tu..

ko pon tau kan, pmpuan tkkn suke kau mintak bukan2 cmtho..

and now, yg paling aku harapkan, kau dapat MEMILIKI cinta yg kau kejar2 selama ni..

dengar kabar dah bertahun eh kau tnggu dia? dipisah lautan biru lg.

jauhnya korang... ishishish..

ko tk pnah citer pon kat aku slama ni?? asam-boy betol kao ni.

and she said to me that dia tk penah syg kau pon..

kesian ada la... uhm uhm uhm.. tktau la betol tk.

tapi tkpelah, lantak kau, asal kau bahagia and aku harap tu cinta sejati kau :)

tp aku tktau la, kalau bertahun ni kau tnggu dia just untk 'benda' kecik tu. HAHAHAHHA.

kau ni memg melucukan, slalu uat aku tertawa bahagia :DD

tpi kau pnah uat sakit hati aku gak. ******** !

bintang. try ko letak a' kat tgah2 words tu... hehe.. jokes . jgnla terasa lak.

and mamat sorg lgi tu, kau baek snrnye, aku tau kytaan tu..

tp kau tkleyh terima aku seadanya sbg kawan kau..

laa.. ckp nk kawan an? so lantak la aku nk kpl ngn girl ke, pondan ke, ko apa kesah??

bknnnye nk nasihat aku, maki2 lg... terima kaseh la eh...

aku memg tau, mcm2 mne pon KAU BAIK :) (yg perkara lepas kau buat tu, tolak tepi, aku tk pndang dah

normal la kn, mnusia tk lepas dari kesalahan)

and back to the point.

ye, maybe tk smua aku tau pasal kau, tpi ckop la aku ckp,

dari sume tu, aku dah dpt agak ko ni jnis laki yg mcm mne.

species apa.

biasa ? ya, perhaps. untuk sesetengah owang..

and bg aku pon ..'biase ' jgk la kan..

tpi rsenye tk ckop biase kalau lakii se'baek' kao pon bley ade tabiat BUSUK mcm tuu..

aduh!

sudah2 la tuuu..hahahaha

YES! aku tktau berapa ramai 'ex' y z kau dah kumpul. aku tktau berapa kali kau khatam quran,

aku tktau kau ikhlas tk kawan ngn aku selama ni, aku tktau sume 'tu' betol ke tak.

tapi yg aku tau, aku penah syg kau selama ni..

ye, maybe tk sedalam syg aku kat mak bapak aku, tp tu lah..

aku syg sume org yg dah buat aku bahagia..

bahagia yg kau bg? rasanya ... PALSU. PLASTIK. and aku sgt YAKIN dgn tuu..

nak pikir balik sume penipuan tu? boleyh buat aku gile aww...

tpi entah la, sume ni, tk pnah hilang dari otak benak aku..

satu je, kao buang 'hobi' kau satu tu je, and you'll become much PERFECT.

and aku akan cuba tuk maafkn kau.. ni janji aku.

beb, tk senang hidup asyik kne maki dek org je tau...

buang yg jernih, ambik yg keruh. eh ! silap. terbalik yaa.

aku pon tk baek gak, tpi ak tknk kau hilang sume org yg sayang kau, sebab tu..

aku mcm biase la... teruskn dgn hidup aku, mcm biase..

tk berubah mne pon.

kenapa aku kesah kat kau ???

entah laa..

normal kot.. ko pnah jd bestfrnd aku, yg pnah nasihat aku,

and now, msenye aku nasihat kau lak..

hhehehe.. nak nasihat org konon an.. mesti kau ckp cmtu kan? kan?

aku manusia biasa... sume org pon tau.

aku pon, dah buang sume yg tak elok tu.

and harap2 nya, aku tk pnah lakukan sume tu lg..

akhirnya.

selamat mengejar cinta lautna biru dan citacita merentas awan yg kau impi2kn selama ni..

hahax.

bg aku pulak. harap tak gila lg. hoho. ;p

12.oo tgh hari. hujan lebat kat sini.


Photobucket
| NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am NurulAin and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
surat cinta ❤
Monday, December 20, 2010 ★ 7:25 PM │ (0) angels

now, I knew who you really are.

tak payah nak sorok sorok lg.

papepon, aku harap kau boleh ubah la tabiat BURUK kau tu..

ko pon tau kan, pmpuan tkkn suke kau mintak bukan2 cmtho..

and now, yg paling aku harapkan, kau dapat MEMILIKI cinta yg kau kejar2 selama ni..

dengar kabar dah bertahun eh kau tnggu dia? dipisah lautan biru lg.

jauhnya korang... ishishish..

ko tk pnah citer pon kat aku slama ni?? asam-boy betol kao ni.

and she said to me that dia tk penah syg kau pon..

kesian ada la... uhm uhm uhm.. tktau la betol tk.

tapi tkpelah, lantak kau, asal kau bahagia and aku harap tu cinta sejati kau :)

tp aku tktau la, kalau bertahun ni kau tnggu dia just untk 'benda' kecik tu. HAHAHAHHA.

kau ni memg melucukan, slalu uat aku tertawa bahagia :DD

tpi kau pnah uat sakit hati aku gak. ******** !

bintang. try ko letak a' kat tgah2 words tu... hehe.. jokes . jgnla terasa lak.

and mamat sorg lgi tu, kau baek snrnye, aku tau kytaan tu..

tp kau tkleyh terima aku seadanya sbg kawan kau..

laa.. ckp nk kawan an? so lantak la aku nk kpl ngn girl ke, pondan ke, ko apa kesah??

bknnnye nk nasihat aku, maki2 lg... terima kaseh la eh...

aku memg tau, mcm2 mne pon KAU BAIK :) (yg perkara lepas kau buat tu, tolak tepi, aku tk pndang dah

normal la kn, mnusia tk lepas dari kesalahan)

and back to the point.

ye, maybe tk smua aku tau pasal kau, tpi ckop la aku ckp,

dari sume tu, aku dah dpt agak ko ni jnis laki yg mcm mne.

species apa.

biasa ? ya, perhaps. untuk sesetengah owang..

and bg aku pon ..'biase ' jgk la kan..

tpi rsenye tk ckop biase kalau lakii se'baek' kao pon bley ade tabiat BUSUK mcm tuu..

aduh!

sudah2 la tuuu..hahahaha

YES! aku tktau berapa ramai 'ex' y z kau dah kumpul. aku tktau berapa kali kau khatam quran,

aku tktau kau ikhlas tk kawan ngn aku selama ni, aku tktau sume 'tu' betol ke tak.

tapi yg aku tau, aku penah syg kau selama ni..

ye, maybe tk sedalam syg aku kat mak bapak aku, tp tu lah..

aku syg sume org yg dah buat aku bahagia..

bahagia yg kau bg? rasanya ... PALSU. PLASTIK. and aku sgt YAKIN dgn tuu..

nak pikir balik sume penipuan tu? boleyh buat aku gile aww...

tpi entah la, sume ni, tk pnah hilang dari otak benak aku..

satu je, kao buang 'hobi' kau satu tu je, and you'll become much PERFECT.

and aku akan cuba tuk maafkn kau.. ni janji aku.

beb, tk senang hidup asyik kne maki dek org je tau...

buang yg jernih, ambik yg keruh. eh ! silap. terbalik yaa.

aku pon tk baek gak, tpi ak tknk kau hilang sume org yg sayang kau, sebab tu..

aku mcm biase la... teruskn dgn hidup aku, mcm biase..

tk berubah mne pon.

kenapa aku kesah kat kau ???

entah laa..

normal kot.. ko pnah jd bestfrnd aku, yg pnah nasihat aku,

and now, msenye aku nasihat kau lak..

hhehehe.. nak nasihat org konon an.. mesti kau ckp cmtu kan? kan?

aku manusia biasa... sume org pon tau.

aku pon, dah buang sume yg tak elok tu.

and harap2 nya, aku tk pnah lakukan sume tu lg..

akhirnya.

selamat mengejar cinta lautna biru dan citacita merentas awan yg kau impi2kn selama ni..

hahax.

bg aku pulak. harap tak gila lg. hoho. ;p

12.oo tgh hari. hujan lebat kat sini.


Photobucket
| NEWER POST