Photobucket
Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

WOULD IT BE MINE ?
Friday, January 21, 2011 ★ 5:11 AM │ (2) angels
                                           VOLKSWAGEN NEW BEETLE .


Cute tak, cute tak?? Kan-kan? Untuk pengetahuan am korang, aku bagi cikit info pasal keta niy, (yang di koyok-tepek di kidnap from wikipedia to my blog lah) 

jeng-jeng-jeng .   .  . 

The Volkswagen New Beetle is a SMALL family car, introduced by Volkswagen in 1998, drawing heavy inspiration from the exterior design of the original Beetle. UNLIKE the original Beetle, the New Beetle has its engine in the front driving in the front wheels and luggage storage in the rear. 

baca tuu, faham tak ? hehe. okayy, aku tolong korang, http://translate.google.com.my/# 
YEAH! Google Translate! Memang aku memahami, org tk pndai bi suke bahasa penjajah cam korang ni. ;) takpe2. 


Dan persoalannya di sini? KENAPA AKU SUKA? 
ehm. tktau laa. kahkah. yeah, CUTE tu satu sebab, lagy2, dia kechik, senang nk dpt parking.
plus, sebab dia kechik jugak lah tak ramai org yg nk tumpang nnty. (and aku mmg jarang nk bg tmpang korang lau aku ada limousine sekali punnn. WAKAKA. evil laugh)

Dah mencukupi infonya? Aku snarnya malas nak post panjang2, BECAUSE, byk lgi important things yg HARUS dibuat, i.e , tidurr, homework, dengar lagu nasyid, facebook-ing, tagged-ing, and many more lahh! hehe.. so, GTG! [abeqim suh maye benar niyh, hahak.]

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am NurulAin and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later


ShoutMix chat widget
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
WOULD IT BE MINE ?
Friday, January 21, 2011 ★ 5:11 AM │ (2) angels
                                           VOLKSWAGEN NEW BEETLE .


Cute tak, cute tak?? Kan-kan? Untuk pengetahuan am korang, aku bagi cikit info pasal keta niy, (yang di koyok-tepek di kidnap from wikipedia to my blog lah) 

jeng-jeng-jeng .   .  . 

The Volkswagen New Beetle is a SMALL family car, introduced by Volkswagen in 1998, drawing heavy inspiration from the exterior design of the original Beetle. UNLIKE the original Beetle, the New Beetle has its engine in the front driving in the front wheels and luggage storage in the rear. 

baca tuu, faham tak ? hehe. okayy, aku tolong korang, http://translate.google.com.my/# 
YEAH! Google Translate! Memang aku memahami, org tk pndai bi suke bahasa penjajah cam korang ni. ;) takpe2. 


Dan persoalannya di sini? KENAPA AKU SUKA? 
ehm. tktau laa. kahkah. yeah, CUTE tu satu sebab, lagy2, dia kechik, senang nk dpt parking.
plus, sebab dia kechik jugak lah tak ramai org yg nk tumpang nnty. (and aku mmg jarang nk bg tmpang korang lau aku ada limousine sekali punnn. WAKAKA. evil laugh)

Dah mencukupi infonya? Aku snarnya malas nak post panjang2, BECAUSE, byk lgi important things yg HARUS dibuat, i.e , tidurr, homework, dengar lagu nasyid, facebook-ing, tagged-ing, and many more lahh! hehe.. so, GTG! [abeqim suh maye benar niyh, hahak.]

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST